Waardering film The Magic of the Moonlight 05-01-2015

Totaal aantal bezoekers:                        94

Totaal aantal ingevulde formulieren 82   waarvan:
*  score  “goed” 41
*  score  “gaat wel”    32
*  score  “slecht”  9
*  percentage  “goed” score  50%
*  percentage  “gaat wel” score  39%
*  percentage  “slecht” score  11%

Deze eerste film in het nieuwe jaar , onder regie van Woody  Allen en met in de hoofdrol Colin Firth scoorde maar een zeer matig positieve waardering. Een mager vijfje zou je zeggen. Wellicht maken de opmerkingen dat nog wat duidelijker

Opmerkingen van de “goed”scoorders:”ontzettend leuke en gezellige film; lekker ouderwets ontspannen; goed gespeeld, leuke muziek; goed begin van het nieuwe jaar; sprankelende, lieve film, mooie opnames; vrolijk, maar een niemendalletje”. Opmerkingen van “gaat wel”scoorders:”leuk niemendalletje (3x); mooie entourage; Woody Allens laatste film?”leuk vermaak, mooie sfeersetting”. Opmerkingen van “slecht”scoorders:”enkelen schreven: erg slecht”. Los van deze opmerkingen attendeerde een persoon op een film voor een Zondagmiddag en wel de film ”Il conformista” van Bertolucci. Moeten wij zeker aan denken.

We kunnen er haast niet onderuit dan de  film  van afgelopen maandag als een niemendalletje op te vatten. Maar als zodanig viel hij nog aardig in de smaak. Evenals de versnapering.

In ieder geval wenst het bestuur iedereen een goed en gelukkig nieuwjaar toe.  

Het bestuur.