Waardering film The Killing Of A Sacred Deer 09-04-2018

Totaal aantal bezoekers:                       116

Totaal aantal ingevulde formulieren 78, waarvan:
*  score  “goed” 38
*  score  “gaat wel” 16
*  score  “slecht” 24
*  percentage  “goed” score 49%
*  percentage  “gaat wel” score 20%
*  percentage  “slecht” score 31%

Deze horror-achtige film  uit 2017, van gecombineerd Engelse, Ierse en Amerikaanse makelij vond weinig liefhebbers op zijn pad. En daarmee ook weinig waardering voor de kwaliteit van de film. De opmerkingen gaan een en ander zeker verhelderen.

Opmerkingen van “goed”scoorders:”Spannend tot het eind, maar vreemd; dit was een fantastische film; heel goed; logische uitleg is niet mogelijk, wel heel boeiend; doodeng; geweldig,alles goed, onvoorspelbaar  tot het einde, heel goed geacteerd, bravo; spannend ook door de dreigende muziek, I put a spell on You; verschrikkelijk einde; spannend maar gestoord”. Opmerkingen van “gaat wel”scoorders:”Onwerkelijk; te eng (absurd); begon heel spannend, einde teleurstellend”. Opmerkingen van “slecht”scoorders:”Angstaanjagende,trage film, niet uitgezien; vreselijk; hoeft niet van mij, te ver weg van de realiteit; eng, niet mijn film; gruwelijk;  muziek te hard”.

Uit de opmerkingen blijkt hier en daar dat de film sommigen niet beviel. Dat vaststellen is iets anders  dan een negatieve  kwalifikatie  van de  film als film.

Het bestuur