Waardering film Summer 1993/Estiu 04-06-2018

Totaal aantal bezoekers:                       82

Totaal aantal ingevulde formulieren 68, waarvan:
*  score  “goed” 55
*  score  “gaat wel” 11
*  score  “slecht” 2
*  percentage  “goed” score 81%
*  percentage  “gaat wel” score 16%
*  percentage  “slecht” score 3%

Deze Spaanse film uit 2017 onder regie van Carla Simon en met in de hoofdrollen  Laia Artigas en Paula Blanco vond een goed positief onthaal. Dit was de laatste film van het seizoen . Door omstandigheden is er enige vertraging ontstaan bij het maken van de samenvatting.

We beginnen met de opmerkingen. Allereerst de opmerkingen van “goed”scoorders:”Prachtige film; ook afknapper (?); ontroerend; indrukwekkend; realistische rollen van 2e moeder en vader; gevoelig relaas, wonderlijk ongedwongen met schijnbaar niet acterende kinderen in de hoofdrol (hoe doen ze dat?); mooie opvoedkundige film, goed gespeeld, eindelijk kon Frida haar verdriet een plek geven; bijzondere film”. Opmerkingen van “gaat wel”scoorders:”een 6 ; mooie opnames, mager verhaal; niet echt een hekkensluiter van het seizoen”. Opmerkingen van “slecht”scoorders: geen.

Bij tijden verstilde film, die soms ook een beroep op je geduld deed. Verschillende interpretaties blijven uiteraard mogelijk. Glaasje in de pauze was niet verkeerd. Tot Augustus.

Het bestuur