Waardering film L’ Avenir 26-06-2017

Totaal aantal bezoekers:                       104

Totaal aantal ingevulde formulieren 83 waarvan:
*  score  “goed” 33
*  score  “gaat wel” 42
*  score  “slecht” 7
*  percentage  “goed” score 40%
*  percentage  “gaat wel” score 51%
*  percentage  “slecht” score 9%

Deze Franse film uit 2016 onder regie van Mia Hansen-Love en met in de hoofdrol Isabelle Huppert vond  een zeer matige waardering met een "goed" percentage van 40%, hetgeen voor ons doen zeer ondermaats is. Misschien helpen de opmerkingen  om dit beter te begrijpen.

Opmerkingen van "goed"scoorders:"redelijk goed; soms een beetje té filosofisch; mooie beelden en muziek, film over verlies en hoop, prachtig; mooi, sereen; leuk soort Franse film, altijd goed; geweldige actrice; leuk, ook een Nederlands tintje, Marco Bakker; genoten; wel een beetje saai; wij missen ons hapje en drankje; goed verhaal; herkenbare situaties". Opmerkingen van "gaat wel"scoorders:"te langzaam; niet echt bijzonder, wat is haar toekomst, een koele dame; moeilijke film, wel goed gespeeld". Opmerkingen van "slecht"scoorders:"Wat een zinloze film, zonde van mijn tijd, slecht".

Opmerkelijk is in ieder geval dat dit de eerste keer is dat de "gaat wel"score de "goed"score overtreft. Veel "gaat wel"scoorders weliswaar, maar helaas zonder veel nader commentaar. De "goed"scoorders waren -soms met enige reserve –  drukker met hun opmerkingen.

 Het bestuur