Waardering film Carol 24-10-2016

Totaal aantal bezoekers:                       94

Totaal aantal ingevulde formulieren 66 waarvan:
*  score  “goed” 45
*  score  “gaat wel” 19
*  score  “slecht” 3
*  percentage  “goed” score 68%
*  percentage  “gaat wel” score 29%
*  percentage  “slecht” score 3%

Deze film uit de VS, UK en Frankrijk onder regie van Todd Haynes en met in de hoofdrollen Cate Blanchett en Rooney Mara kreeg alles bij elkaar een matige waardering.

De opmerkingen van de "goed"scoorders:"mooie muziek, mooi gefilmd; prachtig; verhaal, dat in drie zinnen verteld kan worden, gemaakt tot beeldbeleving  pur sang; verzoek aan kijkers om minder luid te reageren tijdens de film; je vraagt je soms wel even af, of Rooney Mara- hoe mooi ook- nog iets anders kan dan vrijwel uitdrukkingsloos in de camera staren". Opmerkingen van "gaat wel"scoorders:"mooi spel, mooie beelden van de tijdgeest (o.a. mode en muziek), wel langdradig; ik had me er meer van voorgesteld, wel duidelijk beeld van de vijftiger jaren; niet al te verschrikkelijk, maar redelijk irritante Cate Blanchett; dun verhaal, in die tijd een groot probleem, film pakte mij niet". Opmerkingen van "slecht"scoorders: geen.

Zoals zo vaak zijn de opmerkingen heel verhelderend en typerend voor ervaringen van individuen, die ongetwijfeld soms goed aansluiten bij de intuities van meerdere toeschouwers. Sommigen zal de film niet zo "gepakt" hebben.

 Het bestuur