Waardering film Brooklyn 26-09-2016

Totaal aantal bezoekers:                       115

Totaal aantal ingevulde formulieren 86 waarvan:
*  score  “goed” 83
*  score  “gaat wel” 3
*  score  “slecht”  
*  percentage  “goed” score 97%
*  percentage  “gaat wel” score 3%
*  percentage  “slecht” score 0%

Deze film van gemengd Ierse, Britse en Canadese makelij werd zeer positief gewaardeerd. En alom een "feel good" film genoemd.

De opmerkingen illustreren een en ander goed. Om te beginnen de opmerkingen van de "goed"scoorders:"Prachtige kleuren en een mooi liefdesverhaal; vileine humor, mooi weergegeven tijdsbeeld; feel good-film, weinig uitdaging, wel onderhoudend; tja…gezellige film, maar weinigzeggend; prettige mooie plaatjes; gelukkig kregen ze elkaar weer; weinig verrassend; leve de roddel; heel mooi gespeeld, prachtige beelden; ontroerend gespeeld; alles goed , hè, niks teveel of te weinig; suikerzoet, maar aangenaam; fantastisch, gezellig; mooie sfeertekening van de jaren '50; ik kan weer jaren vooruit; eerste helft oprechter dan de tweede helft van de film, authentieker ook." Opmerkingen van "gaat wel"scoorders:"meer een film voor ladies' night; déjà vu: Love Story".

Hier en daar is naast de waardering ook soms heel duidelijke kritiek te horen. Wat mensen er evenwel niet van weerhoudt om de te waarderen elementen uit de film hoog te scoren.

 Het bestuur