Waardering film Retour en Bourgogne 07-05-2018

Totaal aantal bezoekers:                       82

Totaal aantal ingevulde formulieren 66, waarvan:
*  score  “goed” 63
*  score  “gaat wel” 3
*  score  “slecht” 0
*  percentage  “goed” score 96%
*  percentage  “gaat wel” score 4%
*  percentage  “slecht” score 0%

Deze Frans film uit 2017 onder regie van Cedric Klapisch en met in de hoofdrollen  Pio Marmai, Ana Girardot en Francois Civil oogstte een zeer positief onthaal.

Opmerkingen van “goed”scoorders:”Mooie sfeer, la douce France; Santé!; fijn happy end; leuk, ontspannend, ontroerend; heel interessant om in een “domain” te leven en te werken; ik was even in Frankrijk, mooiste film van het seizoen; ambiance is ongezellig; we hebben een leuke avond gehad; sfeervol; lekker kijkende familierolprent; prachtig; volwassen worden;  mooi verhaal, mooi gespeeld; mooie film-en natuurbeelden; vraag: Waarom staat de airco steeds zo hoog aan?”. Opmerkingen van “gaat wel”scoorders:”Sentimentele feel good movie, leuk maar niet waar we voor naar Cinefilmhuis gaan; “foyer”is somber, kaal, ongezellig”.

Een zo positief scorende film uit een bij bijna iedereen bekend en bemind vacantieland. Ook een zekere opluching om weer eens van harte positief  te oordelen. Vragen die niet met de film zelf te maken hebben  maar met de ambiance  zullen wij in de bestuursvergadering bespreken.

Het bestuur