Waardering film Louder Than Bombs 10-10-2016

Totaal aantal bezoekers:                       101

Totaal aantal ingevulde formulieren 78 waarvan:
*  score  “goed” 57
*  score  “gaat wel” 21
*  score  “slecht” 0
*  percentage  “goed” score 73%
*  percentage  “gaat wel” score 27%
*  percentage  “slecht” score 0%

Dit gecombineerd  Noors, Frans, Deens filmprodukt, dat in de Verenigde Staten in 2015 is opgenomen onder regie van Joachim Trier en met in enkele hoofdrollen Gabriël Byrne, Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert en Devin Druid, vond een gemengd onthaal. De opmerkingen zijn veelal zeer illustratief en spreken voor zichzelf.

Opmerkingen van "goed"scoorders:"Indrukwekkend (3x), prachtige vertelwijze; alleen jammer dat we geen waarheid hoorden; indringend met open einde; intrigerende,heftige film;in de tweede helft zakte de film in,einde kon beter uitgewerkt worden; zet aan tot nadenken; soms moeilijk te volgen met al die flash backs; mooie film vanuit verschillende perspectieven verteld". Opmerkingen van "gaat wel"scoorders:"Was wel heel ingewikkeld, toch boeiend;gelaagdheid werd niet uitgewerkt, onbevredigend; moeilijk te begrijpen; goed gespeeld, maar ik had graag geweten wat er nu precies gebeurd is; niet mijn genre".

Bij een aantal mensen heeft de film het effect gehad van een haast aan den lijve  gevoelde ervaring hoe leeg gebrek aan contact is. Dit hoofdthema van de film wordt niet zozeer besproken of aangewezen, maar de onmacht van de gezinsleden wordt als het ware direct  naar ons als publiek overgedragen.

 Het bestuur